El Càmping Senterada es caracteritza per un ambient distès i un tracte familiar. Ubicat en una zona privilegiada dels Pirineus, ofereix una infinitat de possibilitats per gaudir de la natura, els esports, activitats de muntanya, la cultura i la gastronomia de la zona o simplement gaudir del temps lliure.

Bungalous Càmping Senterada

INSTAL·LACIONS I SERVEIS

El Càmping Senterada te una capacitat de 500 persones, amb un total de 51 parcel·les amb sòl d’herba i molta ombra. Les nostres parcel·les tenen de 80mº a 100mº i la majoria d’elles estan envoltades (parcel·lades) de bardissa. A més de la zona d’acampada, el càmping ofereix la possibilitat d’allotjar-se en Bungalows de fusta totalment equipats amb calefacció, aigua calenta, WC, cuina… amb una capacitat de fins a 6 persones.

Entre les instal·lacions destaquen la piscina i el Bar-Restaurant, a més del parc infantil, els lavabos, dutxes d’aigua calenta, les aigüeres, rentadores, connexió elèctrica, zona Wi-Fi, servei de supermercat i d’altres comoditats de les que disposa tot un càmping de 2ª categoria.

A més de banyar-vos a la piscina, els més atrevits, també us podreu remullar al riu Flamisell, que passa pel mateix càmping i on també hi podreu pescar si disposeu de la llicencia corresponent.

Instalacions Càmping Senterada

ENTORN I ACTIVITATS

El càmping està situat a la població de Senterada entre els rius Flamisell i Bòssia. Aquesta població es la porta natural d’entrada a la Vall Fosca i està a molt pocs quilometres del telefèric de Sallente – Estany Gento, que permet accedir a més de 2.000 metres d’alçada i poder iniciar rutes al Parc Nacional d’Aigüestortes i estany de Sant Maurici.

Situat estratègicament entre el dos Pallars i l’Alta Ribagorça, el càmping ofereix un ampli ventall d’activitats: ciclisme, bicicleta de muntanya, excursionisme, barranquisme, activitats de neu, caça, pesca, recerca de bolets, itineraris artístics, turisme gastronòmic, visita a museus, etc…

Entorn Càmping Senterada

MAPA

Per veure el mapa en format PDF feu clic aquí.

mapa_camping_960px

Per més informació o realitzar qualsevol consulta dirigiu-vos al al apartat “CONTACTAR”, Les reserves només es realitzaran per telèfon, trucant al 973 661 818 o al 676 660 094. El pagament es pot realitzar amb targeta.